Megosztás a Facebook-on

Színvonalas, de olcsó szállás Orfűn!

A Tekeresi Lovaspanzió 1997-ben nyitotta meg kapuit a Pécsi-tó északi végében, Orfű Tekeresen, falusias környezetben. A pihenni vágyókat kényelmes szállással és különféle programokkal várjuk orfűi panziónkban.

A Pécs közelében, a Mecsek csodás természeti környezetében fekvő Orfű igazi üdülőtelepülés, Baranya megye kedvelt fürdőhelye, ahol egymást érik a legkülönbözőbb szálláshelyek, panziók és vendégházak. Nehéz rátalálni az igényeinknek megfelelő, színvonalas, programgazdag, ugyanakkor olcsó szállásra. A Tekeresi Lovaspanzió jó választás lehet az olcsó szállást kereső vendégek számára is.

Tájékozódjon árainkról és akcióinkról! Diákcsoportoknak, fiataloknak ifjúsági szállás kedvezményt biztosítunk!

Orfű Tekeres főutcájának jellegzetes képét nyújtják az 1930-40-es években épült sváb polgári házak istállóikkal, pajtájukkal, amelyek helyi védettséget élveznek. Panziónkat is egy ilyen védett épületegyüttesben alakítottuk ki úgy, hogy összesen 58-60 személy számára tud két komfortfokozatú szállást biztosítani.

Szálláshelyünk kiválóan alkalmas gyermek, ifjúsági és felnőtt csoportok fogadására. A panzió főépületében 43 fő szállásolható el 2-6 ágyas fürdőszobás szobákban. Egyes szobákban emeletes ágyak vannak, így mint ifjúsági szállás diákcsoportoknak olcsó, de színvonalas szálláslehetőséget biztosít.

Az udvarról nyíló parasztházban három apartmant alakítottunk ki. Ezek a szállások 5-5 fő kényelmes pihenését biztosítják. Az egyedileg, cserépkályhával fűthető, jól felszerelt apartmanokban egész évben várjuk családos vendégeinket.

A Tekeresi Lovaspanziótól 5 perc sétára található Harangláb Apartmanunkba is szívesen várjuk a pihenni vágyókat!

A panzió éttermében házias, magyaros menüt kínálunk saját vendégeink részére. Az éttermet egyben közösségi helyiségként is lehet használni. Itt TV és hűtőszekrény is a vendégek rendelkezésére áll.

Egyéb szolgáltatások:

   • Parkolási lehetőség az udvarban és közvetlen a ház körül.
   •  Recepciónkon ingyenes széfhasználati lehetőséget biztosítunk vendégeinknek.
   •  Háziállat simogató
   •  Ping-pong, tollas és billiárd
   •  5 perc sétára található a Pécsi-tó szabadstrandja, kisméretű füves sportpálya, bitumenes streetball pálya és gyermekjátszótér.
   •  Tűzrakó hely az udvaron
   •  Igény szerint vállalkozunk programok szervezésére, de a kész programokkal érkező csoportos és egyéni vendégeket is szeretettel látjuk.