Megosztás a Facebook-on

 Megújulunk!

A Tekeresi Lovaspanzió 1997-ben nyitotta meg kapuit a Pécsi-tó északi végében, Orfű Tekeresen, falusias környezetben. A pihenni vágyókat kényelmes, olcsó szállással és különféle programokkal vártuk orfűi panziónkban. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy panziónk felújítási és átalakítási munkálatai megkezdődtek, és reményeink szerint május végére-június elejére a minőségi fejlesztés befejeződik. Reméljük, vendégeink elégedettek lesznek kényelmi szolgáltatásainkkal és szobáink komfortjával.

A beruházással párhuzamosan dolgozunk az arculatunk megújításán is, az új szobabeosztásról és árainkról érdeklődjön telefonon vagy email-ben!

árainkról

Orfű Tekeres főutcájának jellegzetes képét nyújtják az 1930-40-es években épült sváb polgári házak istállóikkal, pajtájukkal, amelyek helyi védettséget élveznek. Panziónkat is egy ilyen védett épületegyüttesben alakítottuk ki.

Szálláshelyünk kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok, munkahelyi kiscsoportok elszállásolására és tréningek, workshopok helyszínére.

Az udvarról nyíló parasztházban három apartmant alakítottunk ki. Ezek a szállások 5-5 fő kényelmes pihenését biztosítják. Az egyedileg, cserépkályhával fűthető, jól felszerelt apartmanokban egész évben várjuk családos vendégeinket.

A Tekeresi Lovaspanziótól 5 perc sétára található Harangláb Apartmanunkba is szívesen várjuk a pihenni vágyókat!

A panzió éttermében házias, magyaros menüt kínálunk saját vendégeink részére.

Egyéb szolgáltatások:

   • Parkolási lehetőség közvetlen a ház körül.
   •  Recepciónkon ingyenes széfhasználati lehetőséget biztosítunk vendégeinknek.
   •  Háziállat simogató.
   •  5 perc sétára található a Pécsi-tó szabadstrandja, kisméretű füves sportpálya, bitumenes streetball pálya és gyermekjátszótér.
   •  Tűzrakóhely, kemence az udvarban.