Megosztás a Facebook-on

Június első napsütéses szombatján került megrendezésre az I. Orfűi Kézműves és Helyi Termék Piac, az orfűi CampInvest Kft. fejlesztésében megújult, Panoráma Kemping előtti területen.

Az árnyat adó, közel fél évszázados platán fák alatt kialakításra került egy többek között helyi termék piac tartására is alkalmas rendezvénytér. Az esztétikus, természet közeli környezet elnyerte jelenlévők tetszését.

Már az első piaci esemény teltházas volt, betelt minden árusítóhely, összesen 16 árus kínálta termékeit. Válogatni lehetett különböző kézműves termékek közül, mint a fafaragások, horgolások, szappanok és kerámiák. De nemcsak szemet gyönyörködtető áruk voltak, hanem az ízlelőbimbónkat tesztelő finomságok is, mint a borok, sajtok és mézek.  Ebédidőben a BioBia által készített mennyei zöldbüfé asztalon található finomságok közül lehetett kóstolni.

Az érdeklődőkből, vásárlásokból sem volt hiány, hiszen egy olyan hétvégi kikapcsolódás, ahonnan mindenki elégedetten távozik. Egy többgenerációs nyári esemény, ahol a család minden tagja talál magának izgalmas és érdekes programot.

A szervezők szeretnének hagyományt teremteni, ezért a nyári hónapok első szombatján, így július 06-án és augusztus 03-án is ismét megrendezik a helyi termék piacot.

Remélik, hogy a kezdeti sikerek, nem hagynak alább, hanem hasonlóképpen vagy még eredményesebben folytatódnak.

Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt július 06 -án szombaton a II. Orfűi Helyi Termék és Kézműves Piacra.

Tervezett Kézműves és Helyi Termék Piaci rendezvényeink:

Augusztus 03., szombat       9:00-14:00 óráig              

Helyszín: Panoráma Camping, Dollár u. 1

Az Orfűi Fürdőfesztivál és a Volkswagen gépkocsi tulajdonosok találkozójának kísérő rendezvénye.

Október 05-06., szombat-vasárnap                9:00-14:00 óráig

Helyszín: Orfűi Tekeresi Lovaspanzió, Petőfi u. 3.

Az Orfűi Tökös napok kísérő rendezvénye.

Keresd Őket a Facebookon is!