Megosztás a Facebook-on

Hozzávalók:

–  50 dkg megtisztított sütőtök

–  1 kis üveg pácolt gyöngyhagyma

–  10 dkg marinál paprika

–  4 kemény tojás

–  15 dkg majonéz

–  2 dl tejföl

–  só

–  kevés citromlé

–  csipetnyi cukor

–  1 csokor finomra vágott metélőhagyma

Elkészítése

Kockára vágjuk a sütőtököt, és sós vízben puhára főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük. Ha kihűlt, összekeverjük a leszűrt gyöngyhagymával, a csíkokra vágott marinál paprikával, három nagy kockára vágott kemény tojással, meg a tejföllel hígított citromlével, porcukorral, metélőhagymával ízesített majonézzel. Salátástálba öntjük és a tetejét negyed cikkekre vágott kemény tojással szépen kidíszítjük.